Ζώδια σήμερα

astrologikes provlepseis

Ονειροκρίτης

Τα όνειρα είναι η εικονοποίηση του υποσυνειδήτου των ανθρώπων. Όταν ονειρευόμαστε εκφράζομαι τα άγχη και της επιθυμίες μας, τους φόβους και τα ενδόμυχα συναισθήματά μας. Μερικές φορές τα όνειρα μας προειδοποιούν για αναμενόμενα κακά από τα οποία μπορούμε να προστατευτούμε αν λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα. Ωστόσο λόγου του ότι τα μηνύματα που μας μεταφέρουν τα όνειρα είναι δυσδιάκριτα χρησιμοποιούμε τον ονειροκρίτη για να τα ερμηνεύσουμε.

Μην ζεις στην αμφιβολία μη ξέροντας τι σου ξημερώνει αύριο. Μάθε σήμερα το αύριο μελετώντας τον ονειροκρίτη. Ξεκλείδωσε το υποσυνείδητο σου, και μάθε τι προμηνύουν τα δικά σου όνειρα. Κάθε άνθρωπος βλέπει μοναδικά όνειρα τα οποία αντιπροσωπεύουν την δική του προσωπικότητα και δίνουν απαντήσεις στα δικά του ερωτήματα. Οι λαϊκές παραδόσεις μας δίνουν μεγάλη σημασία και πρέπει να της σεβόμαστε και να της θυμόμαστε.


Χαρτομαντεία

zodia provlepseis

Το ρίξιμο τον χαρτιών και η χαρτομαντεία δεν είναι για τον καθένα. Οι άνθρωποι πάντα προσπαθούσαν να μάθουν νωρίτερα για ερωτήματα σχετικά με τα αισθηματικά, τα εργασιακά και τα λεφτά όμως ελάχιστοι μπορούσαν να τα ερμηνεύσουν σωστά. Η τράπουλα δεν λέει ποτέ ψέμματα. Τα χαρτιά εμφανίζουν την αλήθεια όπως ακριβώς είναι. Η χαρτομαντεία μπορεί να σου φανερώσει όλα τα ερωτικά μυστικά για σένα ή για το άτομο που σε ενδιαφέρει και μπορείς να κάνεις ερωτικό chat με της χαρτορίχτρες στης ροζ γραμμές.

Το xcall24.eu σου ετοίμασε έναν ειδικό οδηγό χαρτομαντείας, ο οποίος σε βοηθάει να μάθεις πως να ερμηνεύεις τους συμβολισμούς που εμφανίζονται στην μοιρασιά της τράπουλας. Πάρε λοιπόν μια απλή χαρτοπαικτική τράπουλα, την οποία θα χρησιμοποιείς μόνο για να ρίχνεις τα χαρτιά και ετοιμάσου να μάθεις όλα τα μυστικά της. Πρέπει να είσαι ήρεμος και συγκεντρωμένος και με καθαρό μυαλό ώστε να μην μπερδέψεις της σκέψεις σου και κάνεις λάθη. Η το πιο εύκολο να καλέσεις στα ροζ νούμερα που βλέπεις και να ρωτήσεις τους επίσημους αστρολόγους μας για ότι σε ενδιαφέρει.


Ερωτικά

Στην ερωτική συναστρία η Αφροδίτη θα σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά που θέλεις να μάθεις. Τα άστρα επηρεάζουν της συζυγικές σχέσεις και μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε γάμο αρκεί να ξέρετε πως να τα ερμηνεύσετε. Η βασικότερη αστρολογική τεχνική που χρησιμοποιούν όλοι οι αστρολόγοι όταν κάνουν ανάλυση μιας σχέσεις είναι η σύγκριση δυο ωροσκοπίων. Ο αστρολόγος αφού εξετάσει τους χάρτες και των δυο ερωτικών συντρόφων προσδιορίζει τις κυριότερες αλληλεπιδράσεις οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν εκείνη την απαραίτητη χημεία η οποία θα δώσει ζωή στην σχέση.

Κάθε συναστρία είναι διαφορετική. Όλοι οι παράγοντες του ωροσκοπίου εξετάζονται και στους δυο χάρτες και ερμηνεύονται ξεχωριστά. Τα αποτελέσματα καταγράφονται σε ένα χαρτί και αναλύονται λεπτομερώς και ξεχωριστά για τα δύο άτομα αλλά και αν αυτά τα δυο άτομα ταιριάζουν σαν ζευγάρι. Αν η εικόνα είναι καλή τότε ακολουθούν εκείνες οι αστρολογικές λεπτομέρειες οι οποίες θα δέσουν την σχέση. Οι βασικοί θεμελιώδεις παράγοντες ανακαλύπτουν τις βασικές γραμμές κάθε σχέσης δίνοντας ένα ακριβές ζωγραφίζοντας ένα ακριβές εκείνων τον σημαντικών τρόπων αντίδρασης του καθενός. Εμείς μπορούμε να σχεδιάσουμε την δική σου επαγγελματική ιστοσελίδα και να την προωθήσουμε στην πρώτη σελίδα της Google. Στείλε μας email να σου κάνουμε προσφορά.